Nalo har verkstad med tillverkning av plåtdetaljer för det mesta inom plåtindustrin. Här presenterar vi ett urval av de detaljer som vi tillverkar.

Tillverkning övergång fyrkantigt till runt

Verkstad – Tillverkning av övergång fyrkantigt till runt

den april 2024

11:15

Fyrkantigt till runt är en av våra storsäljare!

Ventilations montage: Då den befintliga ventilationen är byggd med fyrkants kanaler och du ska koppla in ett runt rör krävs en smidig övergång, beställ din Övergång fyrkantigt till runt av oss

Beställning: Hos oss kommer det in beställningar i alla dess varianter, det bästa är såklart då ni kan lämna ett papper med mått och en skiss över hur ni önskar att vi ska tillverka er övergång. Vi har genom åren även fått in beställningar ritade på plankor, gipsskivor eller på plåtbitar , allt är såklart ok så länge vi kan se era önskemål.

Luftflödes optimering: För att optimera luftflödet genom övergången så krävs en smidig väg för luften att ta sig fram, att enbart göra hål och koppla in med en stos skapar luftvirvlar och onödigt motstånd för luften.

Övergångar används för att enkelt ansluta olika ventilationsanläggningar till nya luftkanaler vid utbyggnad, utbyte av fläktar och aggregat etc.

Vi har tillverkat plåtdetaljer på beställning sedan 70-talet och är en av regionens ledande företag för kanaltillverkning inom Ventilation. Hos oss kan du specialbeställda olika plåtdetaljer, alla enheter bearbetas för hand. Vi löser det mesta såsom ventilationskanaler, plåtskåp, plåtluckor samt specialtillverkade metalldetaljer samt svetsning och tillverkning av metallstativ för infästning av tillexempel ventilationsaggregat på väggar eller tak. Vi kombinerar ofta tillverkningen i olika plåtvarianter med filter, motorer etc för att få fram en komplett produkt.

Idag är miljöaspekten viktigare än någonsin och för att bidra till en hållbarare situation så försöker vi ta tillvara på alla plåtbitar som blir över vid tillverkningen av större detaljer. Av spillbitarna tillverkar vi små till stora Plåtkrukor som säljs via www.inredningstrend.se men vi tillverkar även mindre detaljer som efterfrågas av olika kunder där vi sparat undan klippbitar. Vi tillverkar mest i vanlig galvad plåt men även i Corten, Magnelis, Zink, Rostfritt och Aluzink samt vanlig målad Plåt. All spill som till sist ändå blir över och som inte går att använda i tillverkningen går till plåt återvinning.

Om ni har frågor eller funderinga kontakta oss på Nalo 0470 455 35 eller info@nalo.se