Jobba hos oss som projektledare/montör

Just nu söker vi en projektledare/montör

projektledare/montör, dina arbetsuppgifter:

Hos Nalo Ventilation AB kommer du att få arbeta som projektledare/montör med olika typer av övergripande ansvar för ventilationsmontage. Arbetsuppgifterna innefattar allt från montering, planering, beställning till projekteringsansvar. Ditt arbete som projektledare/montör är till viss del självständigt med eget ansvar, uppdragen växlar och varierar från stora till små anläggningar. Du kommer att få planera det löpande arbetet för ventilationsmontörerna, ……..

Dina erfarenheter som projektledare/montör

Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare/montör inom ventilation, är van vid att ta ansvar för projekt, planera och beräkna och är van vid att läsa ritningar. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne, är social och korrekt mot våra kunder, övrig personal och uppdragsgivare. Du har lätt för att samarbeta, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, datavana, samt innehar B-körkort.

Nalo Ventilation är ett Ventilationsbolag med säte i Växjö, vi har en egen verkstad med tillverkning av många olika ventilationsprodukter. Vi söker för tillfället även montörer, servicetekniker samt verkstadspersonal.

Nalo Ventilation firar 50 år i år, företaget grundades 1974 och är en fristående aktör inom Ventilationsbranschen. Vår styrka är gedigen kunskap, den egna verkstaden och en förmåga att komma med flexibla lösningar till våra kunder. 

Är du den projektledare/montör vi söker?

Söker du ett omväxlande, utmanande och intressant jobb? Vill du arbeta med trevliga kollegor i en stimulerande bransch? Vi ser fram emot att få ta del av just din ansökan.

Anställningsomfattning

Tillsvidareanställning

Anställningsform: Heltid

Tjänstgöringsort: Växjö med omnejd.

Tillträde: Start omgående eller enligt överenskommelse

Information:

Ansök med CV och personliga brev. Intervjuer sker löpande så välkommen in med er ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till:

paula.frank-wernesjo@nalo.se

072-088 36 60
Styr och reglertekniker