Jobba hos oss som Ansvarig Servicetekniker

Just nu söker vi en Ansvarig Servicetekniker

Servicetekniker
Arbetsuppgifter som Ansvarig Servicetekniker:
Vi vidareutvecklar nu vår serviceavdelning och söker en ansvarig servicetekniker då vår nuvarande tekniker går vidare till andra uppgifter i Nalo Ventilation.

Vi söker dig:
Som har erfarenhet som Servicetekniker inom ventilation, har ett gott ordningssinne och besitter en hög socialkompetens. Du gillar att planera och styra din tid, är lösningsorienterad, flexibel och positiv. Som person brinner du för att ge våra kunder den bästa servicen.
Du som söker till Servicetekniker hos Nalo Ventilation har en bred kunskap som Servicetekniker med¬ minst 3-5 års praktisk erfarenhet.

Som yrkesman/kvinna:
Besitter du förmågan att överträffa kundernas förväntningar på det arbete du utför. För oss är det önskvärt att du är lite av en ”allkonstnär” som även kan lite av varje inom, både styr- och reglerteknik. Det är ett extra plus om du har någon form av kompetens inom el-området, utöver ditt rena kunnande som servicetekniker inom ventilation. B-körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav.


Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett växande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? Då är du välkommen in med din ansökan!

Hos Nalo Ventilation AB kommer du i din tjänst som Servicetekniker att utföra många olika typer av arbeten inom Ventilationsservice ute hos våra kunder. Uppdragen är allt ifrån felsökning, förebyggande underhåll, service till att lösa akuta ärenden.


Vårt erbjudande
För rätt medarbetare erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. I din tjänst hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder med stor möjlighet att planera din egen tid. Ditt arbete är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Nalo Ventilation är ett stabilt och framgångsrikt företag som funnits i över 50 år, vi har en egen verkstad som tillverkar det mesta inom ventilationsdela samt en egen montageavdelning.

Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett växande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? Då är du välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse.


Skicka ansökan till:
paula.frank-wernesjo@nalo.se


Om du undrar över något är du välkommen att kontakta:
Paula Frank-Werensjö 072 – 088 36 60

 

Styr och reglertekniker