Jobba som Ventilationsmontör hos oss, Växjö

Just nu söker vi Ventilationsmontörer

Dina arbetsuppgifter som Ventilationsmontör:

Gillar du att arbeta självständigt med frihet under eget ansvar i en framtidsbransch, att få styra och ta ansvar för dina egna projekt? Då är du den vi söker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att montera ventilationsanläggningar. Uppdragen är både stora och små projekt där du kommer jobba både i grupp och ensam. Det är en merit om du har erfarenhet som Ventilationsmontör, har en bakgrund inom byggsektorn, är utbildad inom ventilation eller har haft ett likvärdigt jobb som montör.

Vårt erbjudande

För rätt medarbetare erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. I din tjänst hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder med stor möjlighet att planera din egna tid. Ditt arbete är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Nalo Ventilation är ett stabilt och framgångsrikt företag som i år fyller 50 år, vi har en egen verkstad som tillverkar det mesta inom ventilationsdelar.

Nalo Ventilation AB strävar hårt efter att skapa en stark vi känsla i arbetet och för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi satsar på kontinuerliga vidareutbildningar av vår personal och under året anordnas aktiviteter med olika inriktning för personalen, detta är en viktig del i vår företagskultur.

Är du den Ventilationsmontören vi söker?

I din yrkesroll är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten, noggrann och mån om att utföra ett bra jobb, har ett gott ordningssinne och är lösningsorienterad. Arbetet kräver b-körkort.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, välkommen att maila in den med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Anställningsomfattning

Ventilationsmontör

Som person brinner du för att ge våra kunder den bästa servicen. I din personlighet är du är social, flexibel och kan anpassa dig i mötet med olika kunder. Du är duktig på att planera din arbetstid så att arbetet blir effektivt och du är är självgående i ditt arbete. Såklart är du även en bra medarbetare till dina övriga kollegor.

Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett växande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? Då är du välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse. Arbetet utgår från Växjö. Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan idag. B-körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav.

Maila ditt uppdaterade CV och ett personligt brev till:

paula.frank-wernesjo@nalo.se

Styr och reglertekniker