Jobba hos oss som Servicetekniker

Just nu söker vi Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsuppgifter som Servicetekniker:

Hos Nalo Ventilation AB kommer du i din tjänst som Servicetekniker att utföra många olika typer av arbeten inom Ventilationsservice ute hos våra kunder. Uppdragen är allt ifrån felsökning, förebyggande underhåll, service till att lösa akuta ärenden.

Vårt erbjudande

För rätt medarbetare erbjuder vi ett ansvarsfullt, fritt och omväxlande arbete med bra lönevillkor. I din tjänst hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder med stor möjlighet att planera din egna tid. Ditt arbete är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Nalo Ventilation är ett stabilt och framgångsrikt företag som funnits i över 50 år, vi har en egen verkstad som tillverkar det mesta inom ventilationsdelar.

Nalo Ventilation AB strävar hårt efter att skapa en stark vi-känsla i arbetet och för att ge våra kunder den bästa servicen. Vi satsar på kontinuerliga vidareutbildningar av vår personal och under året anordnas aktiviteter med olika inriktning för personalen, detta är en viktig del i vår företagskultur.

Vem är du?

Du som söker till Servicetekniker till Växjö har en bred kunskap inom ventilationsområdet som just Servicetekniker, minst 3-5 års praktisk erfarenhet.

Du besitter förmågan att överträffa kundernas förväntningar på det arbete du utför.

För oss är det önskvärt att du är lite av en ”allkonstnär” som även kan lite av varje inom, både styr- och reglerteknik. Det är ett extra plus om du har någon form av kompetens inom el-området, utöver ditt rena kunnande som servicetekniker inom ventilation. B-körkort och grundläggande datorkunskaper är ett krav.

Som person brinner du för att ge våra kunder den bästa servicen. I din personlighet är du är social, flexibel och kan anpassa dig i mötet med olika kunder. Du är duktig på att planera din arbetstid så att arbetet blir effektivt och du är är självgående i ditt arbete. Såklart är du även en bra medarbetare till dina övriga kollegor.

Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill ingå i ett växande team där vi tar tillvara på de som vill utvecklas? Då är du välkommen in med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse.

Skicka ansökan till:

paula.frank-wernesjo@nalo.se

Styr och reglertekniker