Jobba hos oss som Ekonom och Adminstratör

Just nu söker vi en ekonom och administratör

Ekonom och Administratör,

Dina arbetsuppgifter:

Hos Nalo Ventilation AB kommer du att arbeta som ekonom och administratör med olika typer av övergripande ansvar för kontorets administration. Arbetsuppgifterna innefattar allt från ekonomi hantering, administration och kundservice. . Ditt arbete som ekonom och administratör är till viss del självständigt med eget ansvar. 

Dina erfarenheter som Ekonom/Administratör

Vi söker dig som har erfarenhet från bokföring, fakturering, kundservice samt projektadministration. Du är van vid att arbeta under eget ansvar, följa upp ekonomin i olika projekt, planera och sköta den löpande bokföringen. Vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne, är social och korrekt mot våra kunder, övrig personal och våra uppdragsgivare. Du har lätt för att samarbeta, har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, är van att arbeta i en digital miljö, samt innehar B-körkort.

Nalo Ventilation är ett Ventilationsbolag med säte i Växjö, vi har en egen verkstad med tillverkning av många olika ventilationsprodukter och olika inredningsprodukter. 

Nalo Ventilation har funnits i över 50 år och är en fristående aktör inom Ventilationsbranschen. Vår styrka är gedigen kunskap, den egna verkstaden och en förmåga att komma med flexibla lösningar till våra kunder. 

Är du den Ekonomen/Administratören vi söker?

Söker du ett kul, omväxlande, utmanande och intressant jobb? Vill du arbeta med trevliga kollegor i en stimulerande bransch där du kan påverka din arbetsdag utifrån egen planering? Vi ser fram emot att få ta del av just din ansökan.

Anställningsomfattning

Tillsvidareanställning

Anställningsform: 50-100 % enligt överenskommelse

Tjänstgöringsort: Växjö

Tillträde: Start 14 augusti eller enligt överenskommelse.

Information:

Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande så välkommen in med er ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till:

Mailen läses även under semestertid så ansök redan idag!

paula@nalo.se